Decathlon steunt sportaanbieders

Ook de sportsector ondervindt de gevolgen van het coronavirus. Alle turnverenigingen, sportscholen en instructeurs hebben hun activiteiten helaas al voor langere tijd stil moeten leggen. Decathlon ondersteunt hen door een deel van de omzet te doneren.

Sportretailer Decathlon wil de Nederlandse sportwereld graag een steuntje in de rug bieden. Voor alle sportartikelen die aangeschaft worden via geregistreerde sportscholen, sportverenigingen of van een personal trainer, doneert Decathlon 10% commissie aan de betreffende sportclub.

Affiliate-programma

Met de actie moedigt Decathlon leden aan om in actie te komen voor hun eigen sportclubs. Dat werkt zo: als gymnastiekvereniging kun je je aanmelden via het affiliate-programma. Hier maak je een account aan. Als je dit gedaan hebt, krijg je een unieke affiliate-link. Dit is een unieke link die je moet delen met je leden, want als zij erop klikken komen ze op de website van Decathlon terecht. Als ze nu een bestelling doen, wordt door Decathlon automatisch 10% commissie overgemaakt naar de vereniging.

Als leden de link niet gebruiken, kan Decathlon niet zien of de verkoop van een artikel van één van jouw leden komt en zul je geen 10% commissie ontvangen. Erg zonde, dus het is erg belangrijk dat je leden de unieke affiliate-link gebruiken om op de website van Decathlon te komen!

Stappenplan

Wil je je aanmelden als turnclub, zodat je de unieke affiliate link kunt delen met je leden? Dat kan op deze pagina. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe het affiliate-programma werkt? Decathlon heeft een overzichtelijke handleiding met vijf eenvoudige stappen gemaakt. Deze handleiding lees je hier.