Doe mee met de sportactie!

Wil je graag met leden verwelkomen op jouw turnvereniging en mensen kennis laten maken met de gymsport? Doe dan mee aan de landelijke sportactie van NOC*NSF en Albert Heijn! De sportactie is een unieke kans op jouw club lokaal te promoten en nieuwe leden te werven. Bij de vorige sportactie werd uiteindelijk zelfs 25 procent van de deelnemers lid van een sportvereniging.

Met de sportactie enthousiasmeren NOC*NSF, Albert Heijn en de deelnemende sportclubs potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. De sportactie is nauw verbonden met de Nationale Sportweek en vindt in dezelfde periode plaats. De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’ zet in deze periode het belang van sport en sportclubs nog eens extra in de spotlights. Plezier in de sport staat hierbij centraal, want wat je leuk vindt, hou je langer vol. Tijdens de sportactie kunnen mensen verschillende sporten proberen en de sfeer op een vereniging proeven. Dit biedt jou als turnclub de gelegenheid om mensen uit de buurt te laten ervaren hoe leuk het is om lid te zijn!

Hoe werkt het?

Iedereen die van 14 tot en met 27 september boodschappen doet bij de Albert Heijn, ontvangt bij elke tien euro aan boodschappen een digitale zegel. Deze zegels kunnen tot en met 25 oktober verzilverd worden door gratis sportactiviteiten te boeken bij de deelnemende sportverenigingen. Als vereniging ontvang je automatisch bericht als iemand bij jou een activiteit boekt. Vervolgens moet je als turnclub de activiteit op het afgesproken moment verzorgen.

Hoe doe je mee?

Meld je club aan via www.clubbase.sport.nl/sportactie en maak jouw sportaanbod aan voor de sportactie. Op deze website kun je ook promotiemateriaal aanmaken, zodat iedereen vanaf 14 september weer dat jouw turnclub meedoet aan de sportactie.

Tip: organiseer een open dag

Wil je als vereniging optimaal gebruikmaken van de sportactie? Organiseer voorafgaand aan de sportactie dan een open dag! Wijs bezoekers op de aanstaande sportactie en de mogelijkheid om gratis bij jouw vereniging te komen turnen. Dit is de gouden tip om zoveel mogelijk nieuwe leden te kunnen verwelkomen bij jouw turnvereniging!