Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ gaat door

Goed nieuws, want de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’, woensdag 16 september in de IJsselhallen, mag definitief doorgaan. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan het plan om de beurs verantwoord te laten plaatsvinden. “Dit is dus allemaal niet voor niets geweest”, aldus beursorganisator Lion Blok.

Al sinds 2012 vindt de Nationale Sport Vakbeurs jaarlijks plaats in de Evenementhal Gorinchem. Deze tweedaagse sportbeurs is dé centrale plek waar ruim zevenduizend clubbestuurders en sportambtenaren samenkomen met dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld. Vanaf 2020 is er een speciale editie in de IJsselhallen Zwolle!

Betere bereikbaarheid

“Het concept is hetzelfde, alleen op een andere locatie”, vertelt Blok. De bezoekers en exposanten hadden immers verzocht om de bereikbaarheid vanuit Noordoost-Nederland te verbeteren. Met de nieuwe locatie speelt de organisatie van de beurs in op dit verzoek. “Juist nu is het ontzettend belangrijk om ervaringen te delen. Alleen samen komen we deze rotperiode te boven. Ons kennisprogramma wordt altijd ingericht met de meeste actuele thema’s, vooral nu is dat nodig.”

Kennispartners

Op woensdag 16 september worden door verschillende kennispartners vanuit het werkveld ervaringen gedeeld over hoe je als sportclub en gemeente uit de coronaperiode kunt komen. Eén van deze kennispartners is de KNGU, maar ook de KNVB, Sportservice Zwolle, Kenniscentrum Sport en het Mulier Instituut zullen aanwezig zijn. Tickets voor ‘On Tour’ zijn gratis te verkrijgen via www.nationalesportvakbeurs.nl. De beursvloer is vrijwel compleet ingevuld met bijna 80 exposanten.

Meer informatie kun je vinden op nationalesportvakbeurs.nl.