Ontvang een gratis spandoek bij inschrijving voor de Grote Clubactie!

Vanaf 19 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Om de actie zo succesvol mogelijk te laten verlopen, ontvangen alle deelnemers het Grote Clubactiepakket. Ook hebben we een aantal tips en tricks die kunnen helpen. Schrijf jouw gymnastiekvereniging nu alvast in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Om verenigingen te helpen bij het opzetten van een succesvolle actie, hebben we ook dit jaar gratis tools en downloads klaar staan in onze Toolbox. Zo zijn er handige hulpmiddelen als de ‘Mijn Grote Clubactie’-handleiding en het Stappenplan. Ook kunnen verenigingen voorbeeldteksten voor social media en e-mails downloaden en zijn er niet-thuiskaartjes beschikbaar om te gebruiken en om de poster op te hangen.

Verantwoord loten verkopen

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van de verkoopmethodes, zodat leden op een verantwoorde manier loten kunnen verkopen. In de factsheet ‘verantwoord loten verkopen’ staat alles over de mogelijkheden. Door het aanbieden van verschillende verkoopmethodes, is er altijd een manier om loten te verkopen volgens de geldende richtlijnen. Laat je leden bijvoorbeeld of afstand loten verkopen door te videobellen met hun familie en vrienden of laat ze een berichtje versturen via WhatsApp of andere social media. Verantwoord loten verkopen kan ook via het vernieuwde verkoopboekje, waarmee de lotenkoper via een QR-code met zijn of haar eigen telefoon een lot kan kopen. Wanneer je leden loten gaan verkopen in hun turn- of verenigingskleding, ziet men meteen van welke vereniging ze zijn. Daarnaast kunnen ze vertellen waarom zij lootjes verkopen voor je vereniging en wat het doel is.

Meedoen?

Kan jouw vereniging niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan alvast een kijkje in ‘Mijn Grote Clubactie’ en gebruik de tools voor een succesvolle actie! Of schrijf je vereniging nu in via deze link!

Heeft je club al vaker meegedaan aan de Grote Clubactie en weten je al wat jullie bestelling wordt, dan kun je met de bij jullie bekende inloggegevens hier inloggen en direct een bestelling plaatsen. En of je nou voor het eerst of voor de zoveelste keer meedoet: in allebei de gevallen ontvang je een gratis spandoek bij je aanmelding!