Zo hanteer je de coronamaatregelen

Er mag gelukkig weer geturnd worden, maar het is nog niet zoals voorheen. Alles – de omgang met trainers, clubgenoten en ouders – is anders dan we gewend waren door de richtlijnen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ondanks alle maatregelen is het virus nog niet volledig onder controle en is voorzichtigheid op de sportclub erg belangrijk, zeker als het om toeschouwers en bezoekers gaat.

Om verenigingen te helpen heeft NOC*NSF nu een handreiking voor sportclubs gepubliceerd, waarin tips staan voor het bewaren van de controle en het naleven van de geldende richtlijnen. Zo komen de geldende regels voor het toelaten van toeschouwers nog eens helder aan bod en behandelt het document de zeven hoofdvragen voor het managen van toeschouwers. Ook de regels en tips voor het verantwoord managen van je horecavoorzieningen hebben een plek gekregen in de handreiking.

Gratis download

Doe je voordeel met de uiteenzetting van de regels en de handige tips die NOC*NSF speciaal voor jou als sportclub heeft opgesteld. Download de handreiking hier gratis!