Dutch Gymnastics on The Move

Een tuintrampoline of een airtumbling. Het zijn voorbeelden van materialen die niet zomaar in elke gymzaal te vinden zijn. Om clubs de mogelijkheid te bieden deze materialen toch te kunnen gebruiken, is er 'DG (Dutch Gymnastics) On The Move'. Vol met materialen te gebruiken in de standaardsituatie in de gymzaal. 

Het bijzondere aan DG On The Move is dat clubs voor een relatief laag bedrag unieke materialen kunnen huren. Hiermee bied je huidige en potentiële leden de mogelijkheid om naast de standaard materialen ook op ander materiaal te bewegen. Met het opbouwen van de beweegpleinen kunnen sporters lekker bewegen zonder beoordeeld te worden door een jury, maar staat juist plezier centraal!

Inspiratie

DG On The Move kan gehuurd worden voor speciale evenementen, wedstrijden, een trainingsweekend of als extra activiteit voor de huidige en potentiële leden van een gymsportclub. Als aanvulling op de aanwezige materialen uit de eigen gymzaal kan er een heel beweegplein uitgezet worden. Hierdoor kan er een inspirerende situatie gecreëerd worden die niet tijdens elke training aanwezig is. Themafeestjes, vakantietrainingen, extra activiteiten buiten de trainingen om of een beweegplein bij een wedstrijd: alles is mogelijk.

In DG On The Move kunnen clubs allerlei gym- en turnmateriaal vinden, maar ook zitten er diverse materialen in voor de disciplines dans en trampoline-springen. Naast DG On The Move is er ook DG On The Move Freerun aanhanger beschikbaar. Beide zijn puur bedoeld als aanvulling op de standaardsituaties in de gymzalen.

DG On the Move reserveren?

Je reserveert DG On The Move gemakkelijk zelf online. Hier zie je ook meteen of DG On The Move nog beschikbaar is. De huur bedraagt € 125,00 per dag. 

In dit document kun je alle informatie vinden die je nodig hebt na het vastleggen van DG On the Move. 

Wat kun je met alle materialen uit DG On The Move en hoe maak je zo’n beweegplein? In dit document vind je alle informatie en tips over het inrichten van DG On The Move. Als je verdere tips en tricks nodig hebt, kun je terecht in dit document

In januari staat DG On The Move in Bellingwolde (Groningen).
In de maanden februari, maart en april staat DG On The Move in Leusden.

DG On The Move 2 heeft vaste standplaats Beekbergen. DG On The Move Freerun is ook beschikbaar vanuit Beekbergen.

Heb je nog vragen over het huren van DG On The Move, neem dan contact op met jansen@kngu.nl

DG beweegkar