Nieuwe ledensystemen ontzorgen en bieden veel mogelijkheden

DigiMembers niet langer enige aanbieder, clubs kunnen overstappen

22-6-2020 | Uit onderzoek in 2018 bleek dat clubs meer keuzevrijheid wilden en toegang tot nieuwe en hedendaagse toepassingen voor de ledenadministratie. DigiMembers was voor een aantal clubs niet meer toereikend. In AllUnited en Club-assistent zijn de nieuwe softwarepartners gevonden. Hier zijn we ontzettend blij mee!

Op dit moment zijn wij in onderhandeling met DigiMembers over de samenwerking na 31 december 2020. Hierover worden jullie ook op de hoogte gehouden.

Zowel Club-assistent als AllUnited bieden de mogelijkheid om niet alleen de ledenadministratie, maar ook de financiële administratie en de communicatie met de leden, bijvoorbeeld via een app of nieuwsbrief, te onderhouden. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het afnemen van digitaal eenvoudig in te vullen presentielijsten, geautomatiseerde lesplanningen en een website.

Gratis basispakket
Het basispakket kost de clubs niets, dat betaalt de KNGU, zoals nu ook met DigiMembers. Het maakt daarbij niet uit voor welke leverancier de club kiest. Eventuele aanvullende modules, bovenop het basispakket, die de leveranciers aanbieden, betaalt de club wel zelf. De club ontvangt hiervoor rechtstreeks een factuur van de leverancier, dit verloopt niet via de KNGU.

AllUnited

Club-assistent

FAQ