Club-assistent

Maken we de overstap?
De overstap van DigiMembers naar Club-assistent wordt volledig ondersteund. Binnen jullie vereniging is één centraal contactpersoon die dit project trekt en samen met het team van Club-assistent maken we de overstap naar het online platform Club-assistent.
We bieden mogelijkheden afgestemd op jouw ambitie: Van Club-assistent Light naar één totaaloplossing, naar diverse service niveau's t/m volledig ontzorgen door het inschakelen van onze implementatie partner SportAms.

Gebruikt jouw vereniging Kleuren Turnen of overweeg je dat? Door de exclusieve samenwerking ben je bij ons aan het goede adres.

Heb je geen behoefte aan een webshop of aan een sponsoradministratie, laat het ons even weten, we denken graag met je mee.

Wil je klaar zijn voor het volgend seizoen?
Meld je aan via https://kngu.club-assistent.nl/contact. In volgorde van binnenkomst word je aanmelding verwerkt.

Gegevens

Referenties
Trampolinevereniging Triffis Alkmaar: "De keuze voor Club-assistent is een goede geweest, die wij iedereen zeer kunnen aanraden! Wij zijn klaar voor de toekomst, met het mooie, complete pakket van Club-assistent." Lees hier de hele aanbeveling.

Druturnia Druten: “Na de zomervakantie zouden wij alles via Club-assistent gaan doen. Toen kwam corona het land in en waren er snel aanpassingen nodig om de lessen te kunnen organiseren. Binnen één week hebben we de bestaande lesgroepen omgebouwd naar 40 nieuwe lesgroepen, via de teamberichten is iedereen op de hoogte gehouden. En hebben we zelfs het ‘barrooster’ omgebouwd naar een rooster voor ‘corona verantwoordelijke tijdens de les’. Club-assistent werkt heel eenvoudig en heeft hele duidelijke handleidingen voor elk onderdeel. Wij hadden veel gemak ervan verwacht, maar dat het zo eenvoudig zou zijn, hadden we niet kunnen bedenken!”

Kennismaken?
Dat kan via de online kennismakingsmeetings. Interesse? Meld je dan hier aan. Ook kan je hier meer informatie vinden in de samenvattende flyer.

FAQ KNGU