Aanmelden online bijeenkomsten

We organiseren regelmatig online bijeenkomsten over verschillende thema's al dan niet met een expert. Nieuwe online bijeenkomsten worden aangekondigd in de clubbestuurdersnieuwsbrief.

Wanneer?

  • 22 juni: Vraag 't de bondsraad* | 20.00 - 21.15 uur
  • 29 juni: Grensoverschrijdend gedrag in de sport** | 20.00 - 21.30 uur

Deelnemen?
Meld je aan via onderstaand formulier. Zorg dat je Microsoft Teams tot je beschikking hebt. Een dag voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link. Je kunt je tot 24 uur van te voren aanmelden.

* toelichting: Vraag 't de bondsraad
Onlangs heeft onze stagiaire een onderzoek gedaan onder clubbestuurders naar het bestuursmodel van de KNGU en de rol van de bondsraad binnen dit model. Hieruit werd duidelijk dat uitleg over de rol van de bondsraad nodig is. Dat pakken we direct op, en daarom organiseren we deze online bijeenkomst. Deze sessie is ook voor mensen die interesse hebben om zich kandidaat te stellen voor de bondsraad, maar eigenlijk niet weten wat hen te wachten staat. 

Inhoud 
In dit uur komt van alles aan de orde. Zo geven we een toelichting op het bestuursmodel, wat doet het bestuur en waarvoor is de bondsraad verantwoordelijk? Wat doet de bondsraad dan precies en hoe vaak komt de bondsraad bijvoorbeeld bij elkaar? De aanwezige bondsraadsleden vertellen graag wat deze rol hen brengt en vanzelfsprekend worden vragen beantwoord. Deze avond is bedoeld voor clubbestuurders, trainers-coaches, juryleden of voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe de bondsraad werkt en/of interesse heeft zich kandidaat te stellen. Meld je aan, we ontmoeten je graag. Voor meer informatie klik hier & hier.

** toelichting: Grensoverschrijdend gedrag in de sport
Een online bijeenkomst voor clubbestuurders onder begeleiding van Gwendolyn Rutten (Business Unit Manager). De onderzoeksopzet, resultaten en aanbevelingen van het rapport ‘ongelijke leggers’ wordt doorgelopen. Vervolgens is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Welke aanbevelingen zijn voor de clubs goed op te volgen, welke vormen nog een uitdaging en met welke aanbeveling wil je vandaag al aan de slag? Tot slot wordt er ook aangegeven hoe de KNGU de clubs kan helpen om de aanbevelingen in de praktijk te brengen. Wil je graag meer informatie over dit onderwerp en hierover met de KNGU en collega-bestuurders in gesprek? Schrijf je dan in.

Aanmelden online bijeenkomsten:

Gegevens