Aanmelden online bijeenkomsten

We organiseren regelmatig online bijeenkomsten over verschillende thema's al dan niet met een expert. Nieuwe online bijeenkomsten worden aangekondigd in de clubbestuurdersnieuwsbrief.

Wanneer?

  • 17 maart: WBTR-wetgeving* | 20.00 - 21.00 uur
  • 30 maart: introductie nieuwe bestuurders** | 19.00 - 20.00 uur 

Deelnemen?
Meld je aan via onderstaand formulier. Zorg dat je Microsoft Teams tot je beschikking hebt. Een dag voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link. Je kunt je tot 24 uur van te voren aanmelden.

* toelichting: WBTR-wetgeving
De nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen wil dat bestuur en besluitvorming binnen de vereniging goed is omschreven en vastgelegd. Wat betekent dit voor clubs? Mr. Arthur van der Hoeff, van de Nederlandse Stichting Vereniging en Recht, zal in dit webinar meer uitleg geven over de nieuwe wet en de bijbehorende vervolgstappen. De webinar wordt afgesloten door een Q & A moment.   

Om goed voorbereid dit webinar in te gaan raden wij je aan de video te bekijken waar mr. Arthur van der Hoeff de WBTR-wetgeving toelicht. Deze video van 23 minuten zal direct een aantal vragen beantwoorden en maakt duidelijk wat het bestuur te doen staat om aan de wetgeving te voldoen.

 ** toelichting: introductie nieuwe bestuurders
Ben jij net een nieuwe vereniging begonnen? Of ben je nieuw in de functie van bestuurder bij een club? Dan is het slim (én gezellig) om digitaal kennis te maken met onze accountmanagers. Zij zullen een introductie geven over de KNGU. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden online bijeenkomsten:

Gegevens