Abonnement The Connection

The Connection is het magazine dat de KNGU in samenwerking met Arko Sports Media uitgeeft. Een ruim tachtig pagina's tellend magazine vol inspirerende artikelen gericht op bestuurders en trainers-coaches van gymclubsMet relevante tips rondom kadervraagstukken zoals werving, binding en behoud van leden, vrijwilligers en trainers. En bijvoorbeeld praktische informatie over het reilen en zeilen van de club en hoe waardevolle samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan met scholen, gemeenten en andere essentiële partijen. Je leest ook prachtige verhalen over Nederlands beste turners en gymsporters. Zij vormen tenslotte een belangrijke inspiratiebron voor velen. 

Een abonnement op het magazine The Connection bedraagt € 171,50 inclusief btw. De club ontvangt dan drie keer per jaar tien exemplaren. Dus per magazine bedragen de kosten  
€ 5,72. Voor abonnees in het buitenland geldt een toeslag.  

Hoe werkt het? 
Op deze website kan je de adressen van de tien ontvangers invoeren. Denk aan medebestuurders, trainers-coaches, assistenten, sponsoren, de gemeente of andere relaties. Zij ontvangen het magazine dan drie keer per jaar thuis in de bus. 

Als je liever een los abonnement afsluit en drie keer per jaar één exemplaar ontvangt dan kan je dit afsluiten via Arko Media. De kosten bedragen dan € 28,45 per jaar (€9,48 per magazine). 

Als je het magazine niet meer wilt ontvangen, zet dan in het loket het vinkje uit en klik op ‘vastleggen’ zodat de wijziging wordt opgeslagen. Let wel, het abonnement stopt dan per direct. Het is handiger om eind december het vinkje uit te zetten zodat het abonnement per 1 januari stopt en je dit jaar in ieder geval de magazines nog ontvangt.

Indien je vragen hebt, stel deze dan bij het serviceteam via serviceteam@kngu.nl