Donderdag 28 oktober Warmond

Tijd: 17:30-21:00

We zorgen in Warmond voor soep en een broodje tijdens de inloop. Tijdens het inloopmoment staan medewerkers van de KNGU klaar voor al jouw vragen. Ook kun je hier andere clubbestuurders vinden. Marieke van der Plas opent samen met het team van accountmanagers de avond. We gaan inhoudelijk in op de actuele ontwikkelingen rondom de gymsport. We zorgen voor twee inhoudelijke sessies, waar jij met al jouw vragen terecht kunt.

Programma
Het programma voor de avond is als volgt:

  • 17:30-18:30 - Inloop met een hapje en een drankje
  • 18:30-19:00 - Openingswoord van Marieke van der Plas, directeur van de KNGU
  • 19:00-20:00 - Thema sessie 1*
  • 20:00-21:00 - Thema sessie 2*
  • 21:00 Afsluiting & netwerkborrel

*Op basis van je aanmelding wordt je ingedeeld op de zo hoogst mogelijk opgegeven voorkeur.

Thema sessies

  • Opleidingen: Krijg als bestuurder een inkijkje in de vernieuwde opleidingen en denk gezamenlijk na over het werven van cursisten voor het behoud van je trainers en coaches.
  • Veilig sportklimaat: Maak als bestuurder het verschil in de gymsport. Op naar meer plezier en veiligheid op de club en in de gymzaal. Laat je inspireren en voorzien van praktische handvaten.
  • Recreatief aanbod: Laat je inspireren over het nieuwe aanbod voor de recreatieve gymsporter. Wil jij deze sporters meer betrekken bij de club en deze leden wat extra’s bieden? Ga met elkaar en met de KNGU in gesprek en hoor meer over het recreatieve (show)sportaanbod zoals The Box, Your Stage en de Wereld Gymnaestrada.

We gaan ervan uit dat testen voor toegang voor deze meeting nodig zal zijn. Kijk op testenvoortoegang.org voor de regels. Wij volgen ten aller tijde het protocol van het RIVM, ook zodra er versoepelingen mogelijk zijn.

Aanmelden:
Om rekening te houden met én de coronamaatregelen en jouw interesses, horen we graag welke onderwerpen jou het meest aanspreken.

Categoriseer van 1-4 (1=meest relevant voor jouw club) onderstaande thema’s: