Een nieuwe start!

In de rubriek ‘Accountmanager on the road’ maken we dit keer kennis met Tim Berrevoets. Als accountmanager initieert hij zogenoemde rondetafelgesprekken met bestuurders van gymclubs, om op die manier onderwerpen te bespreken die voor hen van belang zijn.

20220203 140807

Het was tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Mijn passie voor de gymsport leidde al snel naar een sollicitatie bij de KNGU en met succes. Sinds januari ben ik accountmanager voor de provincies Zeeland, Brabant en Limburg. Ik zet mij graag in voor de gymsportclubs. De belangrijkste stap is persoonlijk contact met de mensen die verantwoordelijkheid hebben binnen de club. Dat doen we niet een-op-een aan de keukentafel. Maar wel met elkaar. Met een groep bestuurders kennismaken en onderwerpen bespreken die voor hen belangrijk zijn. En daarbij is altijd ruimte voor wat persoonlijke informatie. Een rondetafelgesprek dus. Ik merk een grote behoefte van gymclubs om korte lijnen te hebben met de KNGU. De afgelopen jaren was dat een uitdaging in verband met corona. We beseffen dat het belangrijk is om weer met elkaar naar de toekomst te kijken. Graag spreek ik clubs door middel van zo’n rondetafelgesprek. Tijdens dat gesprek bespreek ik onderwerpen waar de aanwezigen behoefte aan hebben. Om erachter te komen wat de bestuurder graag wil bespreken, bel ik iedere club vooraf op. Ik probeer te achterhalen wat het resultaat zou moeten zijn, wat slimme manieren zijn om elkaar te helpen of te verantwoorden waarom wij bepaalde keuzes maken. Vaak is het delen en horen van elkaar al een mooie eerste stap. Iedereen kan en mag om tafel met de KNGU. Onder bepaalde voorwaarden, stappen we in de auto en komen naar een geschikte locatie. En zorgen we voor een goede bijeenkomst. Nodig je mij uit? Bekijk deze pagina voor meer informatie.

 

Dit artikel komt uit het magazine DG The Connection #2 2022. Wil je deze magazines in de toekomst ook ontvangen? Sluit dan nu een abonnement af via deze website.