The Connection bijeenkomsten

Dit jaar zullen onze face-to-face-bijeenkomsten er iets anders uitzien dan andere jaren, dit jaar volg jij deze bijeenkomst met andere clubbestuurders namelijk online!

Op 10 en 17 november kun jij online deelnemen aan The Connection. Een bijzonder interactieve avond onder leiding van Edward van Cuilenborg. In plaats van met andere clubbestuurders in real live informatie uitwisselen doen we het deze avond online, maar met dezelfde informele sfeer als tijdens de face-to-face-meeting. Door het afwisselende programma is er voldoende ruimte om elkaar online te spreken en bepaal jij mede hoe wij deze avond samen tot een succes kunnen maken.

Aanmelden 10 november

Aanmelden 17 november

Programma

De avond start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Een lange avond, maar er is voldoende ruimte tot gesprek en interactie.

  • Opening door Edward van Cuilenborg & Monique Kempff (voorzitter Bondsbestuur KNGU)
  • Interview met Marieke van der Plas (directeur KNGU)
  • Webinar 1 + ruimte tot vragen en gesprek met sessieleider webinar
  • Webinar 2 + ruimte tot vragen en gesprek met sessieleider webinar
  • Informatie over de toekomst
  • Laatste woord en afsluiten Edward van Cuilenborg

Bij de fysieke meetings verwennen wij je altijd graag met een warm ontvangst en wat lekkers te eten en te drinken. Dit jaar verzorgen wij dit bij je thuis, vergeet bij aanmelding dus niet om je huisadres te vermelden.
De online Connections zijn voor KNGU clubs volledig gratis. Omdat beide avonden een iets ander programma hebben, ben je vrij om eventueel bij beide avonden aan te melden. Er zijn maximaal 100 deelnemers per avond mogelijk, dus wacht niet te lang met aanmelden. Aanmelden kan t/m 5 november.

Webinars
Op beide avonden kun jij webinars naar keuze volgen. Op 10 november ‘Verenigen doe je samen – de kracht van samenwerking’ en op 17 november ‘Financieel de crisis door’.  Zowel op 10 als 17 november staat het webinar ‘Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag’ op de planning.

Webinar ‘Verenigen doe je samen – de kracht van samenwerking’

Webinar ‘Financieel de crisis door’

Webinar ‘Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag’