Dutch Gymnastics @ Home

#dgathome #coronafitnl #beweegmee 

Stay fit and stick together online!

Wat kun je wél doen naast de richtlijnen van het RIVM volgen? Juist! Fit blijven én de krachten bundelen. Daarom inspireren wij jullie de komende weken graag met leuke content over thuis sporten.

We roepen alle gymsport fans op om hun ideeën voor thuis oefeningen en challenges online te delen via Dutch Gymnastics. Berichten via Facebook, Instagram en Twitter die worden geplaatst met #dgathome #coronafitnl en #beweegmee laten wij zien op deze social wall. Elke week winnen de leukste, origineelste foto of video toffe prijzen! Op vrijdag maken wij een weekwinnaar bekend.

Dagelijks om 10:00uur lanceren we via onze socials de DG challenge van de dag waar iedereen aan mee kan doen. We kiezen op basis van de inzendingen elke dag een DG challenge van de dag die we posten op onze socials*. Tip: als je iets samen doet blijf 1,5 meter van elkaar.

Blijf geïnspireerd en doe zo vaak mee als je wil! Zo hopen we de komende tijd samen een beetje leuker en sportiever te maken. Samen zijn we sterker!

Check hier de prijzen!

Check hier alle ledenaanbiedingen!

Check hier de actievoorwaarden!

Zoals bij alle lichamelijke oefeningen, kan het onjuist uitvoeren van een oefening leiden tot blessures en letsel aan spieren, gewrichten, pezen en banden. Gebruik je verstand bij het uitvoeren van de oefeningen en volgen van de challenges. Stop als je pijn voelt. Neem als het nodig is, contact op met je huisarts of fysiotherapeut.

De KNGU is niet aansprakelijk voor lichamelijke klachten, ontstaan door het uitvoeren van de oefeningen en challenges die op de website www.dutchgymnastics, de Instagrampagina of op de Facebookpagina van Dutch Gymnastics-KNGU worden geplaatst.