Evenementen

Binnenkort vind je hier een uitgebreide evenementenkalender met landelijke en vooral ook regionale evenementen. De kalender maken we zo dat de hele community events kan toevoegen.

Dutch Trampoline Open

14 maart t/m 15 maart

In Sportcomplex de Meent Bauerfeind zal op 14 en 15 maart de tweede editie van het Dutch Trampoline Open plaatsvinden. Meer dan 400 elite trampolinespringers uit alle hoeken van de wereld worden verwacht.

Meer info & data

Koningsspelen

17 april

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. In 2020 vinden de Koningsspelen op vrijdag 17 april plaats.

Meer info & data

Your Stage Den Bosch

21 mei

Op 21 mei 2020 vindt Your Stage Zuid plaats in Den Bosch. Samen met jouw dans-, circus-, turn, acro, theater- of demogroep een show neerzetten voor een groot publiek? Dat kan bij Your Stage!

Meer info & data

Jongens Turnkamp 2020

30 mei t/m 1 juni

Twee en halve dag lang zal jongens turnend Nederland de turnzaal en tenten in Beekbergen weer bezetten. Er is plaats voor 120 jongens met begeleiding van de eigen vereniging.

Meer info & data

Wedstrijden

Vind jij het leuk en uitdagend om jezelf te meten met anderen? Kijk in het overzicht met wedstrijden en schrijf je snel in!

Meer info & data