We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Dutch Gymnastics The Finals

t/m 23 juni

Dutch Gymnastics – The Finals 2019 in Rotterdam Ahoy is een feit! Samen met duizenden deelnemers gaan we er weer een fantastisch evenement van maken op 22 en 23 juni 2019! 

Op hét sportpodium van Nederland halen de beste gym-, turn-, spring-, en danstalenten alles uit zichzelf voor het nationale eremetaal. Ook het Dance2Demo seizoen wordt groots afgesloten in Rotterdam. De beste dansacts zie je nog een keer terug tijdens een finaleoptreden bij Dance2Show! Daarnaast zullen er ook verschillende demonstraties te zien zijn van verengingen/groepen die Dutch Gymnastics gaan vertegenwoordigen bij het World Gymneastrade die deze zomer gaat plaatsvinden in Oostenrijk. Naast sport kijken kan je ook zelf je grenzen verleggen op de finale van de Gym Experience. Laat je uitdagen, test een van onze nieuwste items en laat zien wat je kan op het grootste Beweegplein van Nederland.

Tickets
Bestel hier je tickets voor The Finals.
Ben je lid van de KNGU bestel dan hier je tickets met een speciale korting. 

We houden jullie op de hoogte van de programma's, verkoop en andere zaken middels onze site! Of volg ons via Facebook!