We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

The Finals: koop nu je tickets!

t/m 23 juni

Dutch Gymnastics -The Finals 2019 in Rotterdam Ahoy is een feit! Samen met duizenden deelnemers gaan we er weer een fantastisch evenement van maken op 22 en 23 juni 2019. 

Op hét sportpodium van Nederland halen de beste gym-, turn-, spring-, en danstalenten alles uit zichzelf voor het nationale eremetaal. Ook het Dance2Demo seizoen wordt groots afgesloten in Rotterdam. De beste dansacts zie je nog een keer terug tijdens een finaleoptreden bij Dance2Show. Daarnaast kun je genieten van verschillende demonstraties van verenigingen/groepen die Dutch Gymnastics gaan vertegenwoordigen bij de Wereld Gymnaestrada deze zomer in Oostenrijk. Naast het bewonderen van alle sporten, kan je ook zelf je grenzen verleggen op de finale van de Gym Experience. Laat je uitdagen! Test een van onze nieuwste items en laat zien wat je kan op het grootste Beweegplein van Nederland.

Tickets
Bestel hier je tickets voor The Finals. Ben je lid van de KNGU? Bestel dan hier je tickets met een speciale korting. 

Pers
Ben je journalist of fotograaf en wil je graag aanwezig zijn? Vul het persaccreditatieformulier in en mail dit naar persvoorlichting@kngu.nl.

Plattegrond
Bekijk de plattegrond van Ahoy met halindeling en partners die aanwezig zijn tijdens het hele weekend.

Volg ons op Facebook voor de laatste facts en nieuwtjes! Vragen over het events mail naar events@kngu.nl