We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Jongens Turnkamp

t/m 10 juni

Drie dagen lang zal jongens turnend Nederland de turnzaal en tenten in Beekbergen weer bezetten. Er is plaats voor 120 jongens met begeleiding van de eigen vereniging. We trainen elke dag 4 uur, maar daartussen zitten de jongens ook niet stil. Leuke outdoor activiteiten en spelletjes horen er ook bij! Het kamp is niet alleen voor fanatieke sporters, maar ook voor trainers die zich verder willen ontwikkelen.

Kosten
Een geheel verzorgd kamp vol sport en plezier bedraagt 126,- euro voor een deelnemer. Voor leiding en/of trainer zal deelname 84,- euro bedragen. Wil je een stoer T-shirt? Geef dit dan gelijk op bij de inschrijving. Vind je een heel Pinksterweekend te lang? Kom dan gewoon één dag. Let op hier zijn beperkte plekken voor vrij. 

Voor een zaterdag of zondag rekenen we voor een deelnemer 55,- euro en voor de begeleider 30,- euro. Afhankelijk van je leeftijd is het programma van 9.15-17.15 of van 9.15- 21.00 uur. Een stoer T-shirt kan je er bij bestellen voor 13,50 euro. 

Inschrijven
Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven. Wij hebben het maximale aantal deelnemers bereikt met het aantal trainers die aanwezig kunnen zijn! We gaan er een tof weekend van maken.

We zijn nog wel op zoek naar een aantal begeleiders. Deze kunnen zich hier inschrijven. (zie hieronder begeleider en/of trainer)

T-shirt
Dit jaar hebben we een nieuw ontwerp voor onze t-shirts! Een stoer t-shirt van Craft met het nieuwe DG -en Jongens Turnkamplogo erop. Dit is niet het definitieve ontwerp, maar gaat er wel op lijken. Als je zo’n gaaf t-shirt zou willen dan kan je dit aanvinken op het inschrijfformulier.

Craft t-shirt