We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Jongens Turnkamp

t/m 10 juni

Vier dagen lang zal jongens turnend Nederland de turnzaal en tenten in Beekbergen weer bezetten. Er is plaats voor 120 jongens met begeleiding van de eigen vereniging. We trainen elke dag 4 uur, maar daartussen zitten de jongens ook niet stil. Leuke outdoor activiteiten en spelletjes horen er ook bij! Het kamp is niet alleen voor fanatieke sporters, maar ook voor trainers die zich verder willen ontwikkelen.

Kosten
Een geheel verzorgd kamp vol sport en plezier bedraagt 126,- euro voor een deelnemer. Voor leiding en/of trainer zal deelname 84,- euro bedragen. Wil je een stoer T-shirt? Geeft dit dan gelijk op bij de inschrijving. Vind je een heel Pinksterweekend te lang? Kom dan gewoon één of enkele dagen.

Inschrijven
Schrijf je hier in als deelnemers of begeleider en/of trainer*. 
*Geef je je op als trainer? Geef dan bij “overige informatie” door: KNGU relatienummer en Licentiepunten aanvraag.

T-shirt
Dit jaar hebben we een nieuw ontwerp voor onze t-shirts! Een stoer t-shirt van Craft met het nieuwe DG -en Jongens Turnkamplogo erop. Dit is niet het definitieve ontwerp, maar gaat er wel op lijken. Als je zo’n gaaf t-shirt zou willen dan kan je dit aanvinken op het inschrijfformulier.

Craft t-shirt