Your Stage Hengelo

t/m 8 maart

Op 7 en 8 maart 2020 organiseert Dutch Gymnastics, in samenwerking met H.G.V. het Your Stage event! Your Stage geeft deelnemers de mogelijkheid om hun passie te uiten op het podium in een theater. En daarbij geldt: no rules! Sporters van alle gymdisciplines en van alle leeftijden staan samen op het podium met hun eigen demo. Tijdens Your Stage staat plezier voorop. Je toont een gedeelde passie op het theaterpodium, ontmoet nieuwe mensen binnen de gymsport en steelt de show! Het evenement vindt plaats in de Schouwburg in Hengelo. Doe je ook mee? 

Uitgangspunten voor deelname aan Your Stage 

ALLES KAN, PAK JE KANS! 

Inschrijving en kosten

Wanneer je wilt deelnemen aan Your Stage, vul dan zo duidelijk mogelijk het inschrijfformulier in. Het inschrijfformulier is hier (link maken naar inschrijfformulier) te vinden.  Het inschrijfgeld is vastgesteld op €25,00 per demonstratie voor KNGU-clubs. Voor niet KNGU-clubs wordt €35,00 per demonstratie in rekening gebracht. Het inschrijfgeld wordt door de KNGU via een incasso geïnd. Let op: VOL=VOL! Bij veel animo worden de acts evenredig over de verenigingen verdeeld.

Informatie over het podium in het theater

Theater Schouwburg Hengelo

Schouwburg Hengelo is een schouwburg met 3 zalen: een Grote Zaal (Rabozaal) met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal (Middenzaal) met 300 stoelen en een filmzaal met 88 stoelen. 

De schouwburg is via verschillende invalswegen en vanaf de A1 makkelijk te bereiken. Parkeren kan in de dichtstbijzijnde parkeergarage, De Beurs.

De kaartverkoop voor het Your Stage event is geopend tot 1 december 2019. Schrijf je dus snel in!

Verwacht programma

7 maart: 19.00 uur start

8 maart: 15.00 uur start

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in en verstuur het voor 1 december 2019 naar: oost.yourstage@kngu.nl.

Kun je hulp gebruiken bij het maken van een demo? Lees dan de bijlage met tips & trucs

Eventkalender