van 11 jun.

tot 12 jun.

Wedstrijd Overige

Special Olympics Nationale Spelen

  • Special Olympics Nederland
  • Almelo

Van 10 tot en met 12 juni 2022 vinden in Twente de Special Olympics Nationale Spelen plaats. Wij verheugen ons nu al op de komst van duizenden G-sporters, coaches en begeleiders. Twente wil gaan voor een impactvolle Spelen. Maar liefst 25 takken van sport staan op het programma in verschillende speelsteden. Turnen staat op 11 en 12 juni op het programma, in Almelo.

Vanaf 16 februari 12:00 uur is het mogelijk om de deelnemers in te schrijven. De inloggegevens voor het inschrijfsysteem zijn wel al aan te vragen, tot 1 februari. Dit kan je doen op deze website, waar je ook meer informatie vindt over de inschrijfprocedure.

De verwachting is dat we weer een prachtig Nationaal Special Olympics sportevenement kunnen organiseren. Echter volgen wij daarbij ook nauwgezet de ontwikkelingen rondom COVID-19. Naast alle ins en outs rondom het toernooi mag u van ons verwachten dat we u blijven informeren over de actuele geldende richtlijnen en maatregelen waar we rekening mee moeten houden.

Langs deze weg laten wij u nu alvast weten dat wij de deelnemersbijdrage zo laat als mogelijk facturen en in het uiterste geval wij u de deelnemersbijdrage in zijn geheel terugbetalen.  Als Twentse organisatie vinden wij dat we moeten blijven omzien naar elkaar, noaberschap zoals we dat hier noemen. Met elkaar zetten we de schouders eronder en blijven we positief perspectief bieden. We gaan er maximaal voor en kijken er enorm naar uit om met elkaar in juni om welverdiend en mooi sportfeest met elkaar te houden.

Wilt u tussendoor al meer lezen over de Nationale Spelen, volg onze social media kanalen en bekijk de website.

Locatie

Sporthal IISPA
Van Riemsdijkplein 60
7606 JZ, Almelo
Georganiseerd door Achilles Wil