25 mrt. van 20:00 tot 21:30

Webinar Overige Online

Webinar: verlonen in de sport

  • KNGU
  • 25 deelnemers
  • 16+
  • 0

Op maandagavond 25 maart organiseert de KNGU het webinar ‘verlonen in de sport.’ Sportkader Nederland en Sportverloning.nl informeren je graag over de mogelijkheden en regelgeving. Het wordt een interactief webinar waar alle ruimte is om vragen te stellen. Het webinar is ook interessant voor trainer-coaches dus vraag op jouw club of zij aansluiten.

Sportkader Nederland
Sportkader Nederland geeft praktische informatie rondom het belonen van medewerkers en vrijwilligers bij sportclubs. Denk aan de wettelijke mogelijkheden, fiscale grenzen en voor- en nadelen van het belonen in dienstverband, vrijwilligersvergoeding, ZZP of IB47 (UBD). Wat mag wel en niet en hoe houd je het allemaal betaalbaar als je het goed en netjes wilt regelen.

Sportverloning.nl
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van modern werken voor sportorganisaties en er zijn steeds meer zzp’ers actief; maar het klinkt makkelijker dan het is. Bij het flexibel belonen van de werkende komt meer kijken dan het oplevert. Denk aan alle regels, de administratie, de risico’s en alles wat erbij komt kijken. Als het voor de trainer-coach niet goed is geregeld, heeft dat ook gevolgen voor jouw gymclub.

Tijdens het webinar worden de mogelijkheden besproken die Sportverloning.nl kan bieden voor een gymclub én voor trainer-coaches. Zo zul je zien welke kansen er ontstaan om nog beter te belonen volgens de regels, zonder zorgen en risico.

Deelnemen?
Zorg dat je Microsoft Teams tot je beschikking hebt. Een dag voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk