18 sep. van 10:00 tot 17:10

Wedstrijd Meerdere disciplines

WK kwalificatie turnen

 • KNGU
 • 2-5, 6-9, 10-12, 13-15, 16+
 • 7.50
 • Rotterdam

Op 18 oktober begint het WK turnen in Kitakyushu in Japan. Voorafgaand aan het WK staat een kwalificatiemoment gepland op zaterdag 18 september in het Topsportcentrum Rotterdam. Lees hier welke sporters in actie komen. 

Wil jij bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Koop dan hier je tickets! 

Programma 18 september

09.30 uur     Deuren tribune open
09.45 uur     Groot inturnen dames
10.55 uur     Opening en opmars wedstrijd 
13.15 uur      Prijsuitreiking dames
13.45 uur      Groot inturnen heren
14.45 uur      Opening en opmars wedstrijd
17.15 uur       Prijsuitreiking heren

Toegang met coronatoegangsbewijs 

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 1. Koop bij ons een ticket
 2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs
 4. Bezoek
  Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie

 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl
 • Voor internationale bezoekers geldt dat zij toegang kunnen krijgen tot de WK kwalificatie turnen met een Digitaal Corona Certificaat of via Testen voor Toegang. Het DCC is 72 uur geldig en voor toegang moet je 24 uur van tevoren in bezit zijn van een negatieve testuitslag. Heb je een DCC verkregen met een negatieve reistest, dan kan het zijn dat je je als internationale bezoeker opnieuw moet laten testen in Nederland.
 • Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden en kunnen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar geldt een dringend advies om een zelftest te doen voorafgaand aan het evenement.
 • Kinderen tot 5 jaar hebben gratis toegang.
Koop je tickets

Inschrijven is niet meer mogelijk

Locatie

Topsportcentrum Rotterdam
Zandvlietplein 20
3077AA, Rotterdam
Testen voor toegang