3 jul.

Acrobatische gymnastiek Bewegen met nijntje Dans Freerunning Groepsspringen Ritmische gymnastiek Rohnradturnen Trampolinespringen Turnen dames Turnen heren Your Stage Overige

Your Stage Open Lucht Amersfoort

  • Your Stage
  • 200 deelnemers
  • 2-5, 6-9, 10-12, 13-15, 16+
  • Volwassenen € 7,50, kinderen € 5,00
  • Amersfoort

Bij Your Stage Amersfoort kunnen sporters van alle gymsportdisciplines en van alle leeftijden samen het podium op met een eigen demo en is het tevens mogelijk om kaartjes te bemachtigen voor het Dierenpark Amersfoort. Er zijn geen regels, alles is mogelijk. Kortom geef je demo een persoonlijke touch. En ben je klaar met de show? Of begint jouw show nog niet, maak dan je seizoen afsluiting met jouw groep compleet met een bezoek aan het Dierenpark.

Op zaterdag 3 juli zal deze unieke combinatie plaats vinden. Show your moves in Openluchttheater Amersfoort en have fun in the park bij Dierenpark Amersfoort.

Wil je hier bij zijn? Klik hieronder op inschrijven en scoor je tickets!

Veiligheidsmaatregelen
Vanzelfsprekend houden we ons gedurende Your Stage aan de algemeen geldende veiligheidsmaatregelen. Omdat Your Stage plaatsvindt in het openluchttheater worden de regels van cultuur, uitgaan en sport gehanteerd. Gedurende het evenement ontvangen wij een beperkt aantal bezoekers en wordt er minimaal 1,5 meter afstand gehouden door de toeschouwers indien deze niet uit het zelfde huishouden komen (max. 4 personen excl. kinderen t/m 12 jaar). Toeschouwers krijgen op locatie een plaats toegewezen zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. Door deze regels te hanteren is het niet nodig om een coronatoegangsbewijs te hebben voor een bezoek aan Your Stage.

Momenteel zijn de regels van het bezoeken van culturele locaties als volgt:
- Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.
- Groepen van maximaal 4 bezoekers zijn toegestaan. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen.

Locatie

Openluchttheater Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC, Amersfoort
Your Stage event