Best Practices
Placeholder
Geplaatst door Yoeri Abrahams 10 maanden geleden

Digitale versie Sport Bestuur & Management gratis beschikbaar

https://issuu.com/arkosportsmedia/docs/sport_bestuur_en_management_editie_2___3_-_2020?fr=sNWQ3MzE0MDIwMzc

"Het coronavirus riep de gymnastiekwereld een halt toe. Turnhallen moesten gesloten blijven, trainingen en wedstrijden gingen niet door en clubs zagen hun sponsoren in moeilijkheden raken. Het magazine Sport Bestuur & Management stelde onlangs een speciale corona-editie beschikbaar.

In deze corona-special komen veel mensen aan het woord over de gevolgen van de coronacrisis. Zij vertellen wat de pandemie voor sportverenigingen heeft betekend én hoe we er de komende tijd mee om kunnen gaan. Je leest tal van mooie initiatieven en handige tips waarmee je de komende weken weer activiteiten kunt oppakken.

Informatief en inspirerend
Onder anderen Richard Kaper, manager Sportparticipatie bij NOC*NSF, vertelt over hoe de koepelorganisatie haar verenigingen niet alleen laat staan in deze lastige periode. Ook Annelies Pleyte, directeur Sport bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, komt aan het woord. Verder lees je bijvoorbeeld wat je als gymnastiekvereniging in een periode als deze mag verwachten van de gemeente en vind je een overzicht van de financiële steunmaatregelen waar je als club een beroep op kunt doen. Kortom: een informatieve en inspirerende corona-special, die je nu gratis kunt lezen!"