Nieuwe bondsraad bekend

De bondsraadverkiezing zit erop. Afgelopen weken waren spannend. Clubs en individuele leden hebben volop gestemd. Vol trots presenteren we hierbij de gekozen bondsraadleden:

  • Algemene coördinatie > Paula van de Wijngaart
  • Marketing en Communicatie > Leonie Verwer en Mirjam Servaes
  • Financiën en Informatisering/IT > Johan Postema en Leo Cuijpers
  • Clubbestuurders > Loek Heinsman en Daphne Veldman
  • Sporters en Ouders > Vivianne Zeestraten en Remco Korzeniewski
  • Trainers en Coaches > Bianca Mulder en Arthur Haasbroek

De Bondsraad bestaat uit een verfrissende mix van bekende gezichten en nieuwkomers. Paula, Leo, Loek en Johan begrijpen hoe zo’n toezichthoudende rol werkt binnen de gymsport. Zij draaien al wat jaren mee als bondsraadlid bij de KNGU. Alle nieuwelingen nemen ieder hun eigen expertise mee. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze Bondsraad de komende jaren op bevlogen wijze invulling geeft aan het samenspel met het Bondsbestuur en de directie.

Installatie

Op 22 juni, tijdens het spetterende finaleweekend van Dutch Gymnastics - The Finals, namen we afscheid van de zittende bondsraadleden. Zij hebben de afgelopen jaren goed werk verricht en kregen een daverend applaus. Op 27 juni is de nieuwe Bondsraad geïnstalleerd. Wij wensen Paula, Johan, Leo, Leonie, Vivianne, Remco, Bianca, Arthur, Loek, Daphne en Mirjam heel veel succes en plezier toe in hun nieuwe rol.

Lees het verslag van de Kiescommissie hoe de nieuwe Bondsraad tot stand is gekomen.