Deelnemen onafhankelijk onderzoek

De KNGU laat onderzoek doen naar de cultuur binnen de gymsport. Was jij vóór 2014 actief in de gymsport en wil jij jouw (positieve of negatieve) ervaringen met het onafhankelijke onderzoeksbureau delen? Klik dan hieronder op de vragenlijst

De gymnastiekunie laat onafhankelijk onderzoek doen naar grensoverschrijdend gedrag in de gymsport. Om een goed beeld te krijgen van zowel de huidige situatie als het verleden, zijn de onderzoekers zeer geïnteresseerd in ervaringen van sporters die voor 2014 een van de gymsportdisciplines hebben beoefend. Deze ervaringen kunnen zowel positief als negatief zijn. Je ervaringen worden volstrekt anoniem behandeld. Door op de vragenlijst te klikken kom je in een andere, beveiligde omgeving van onderzoeksbureau Verinorm waar je jouw verhaal kunt opschrijven. De KNGU krijgt hierin geen inzage, alleen de onderzoekers beschikken over jouw informatie. Jouw verhaal kan wel worden gebruikt voor het rapport. In het rapport worden vanzelfsprekend geen namen en andere tot individuele personen herleidbare informatie opgenomen. 

Wil je meewerken aan het onderzoek en direct ook melding maken van wat jou is overkomen? Deel dan je ervaringen anoniem in dit onderzoek en bekijk op onze site de verschillende meldpunten waar jij met je ervaringen het beste terecht kan. Wil je meer weten over het onderzoek, scrol dan naar beneden. 

Vragenlijst onderzoek grensoverschrijdend gedrag (vóór 2014)