Vacature trainer-coach senioren turnen heren Rotterdam

Vacature trainer-coach senioren turnen heren Rotterdam

Ben jij...
Een trainer die het beste uit een sporter weet te halen op een pedagogisch verantwoorde manier? Zorg jij voor verbinding tussen talentontwikkeling en topsport? Dan zijn wij op zoek naar jou! De afdeling talentontwikkeling & topsport binnen de KNGU is verantwoordelijk voor het realiseren van een optimaal talentontwikkeling- en topsportprogramma om zodoende het hoogst mogelijke resultaat te behalen in het internationale speelveld. Voor ons herenprogramma bij TeamNL-centrum Metropool, gevestigd in Rotterdam, zijn wij per direct op zoek naar een trainer-coach voor de senioren.

Wat betekent dit?
De trainer-coach heeft als doel het optimaal ondersteunen, trainen en coachen en voorbereiden van gymnasten op EK’s, WK’s en Olympische Spelen op een pedagogisch verantwoorde manier. De trainer-coach zorgt voor de verbinding tussen talentontwikkeling en topsport. Je werkt nauw samen met de bondscoach en de andere coaches die actief zijn binnen het TeamNL-centrum in Rotterdam. Als trainer-coach ben je verantwoordelijk voor de trainingen voor de senioren op het centrum in Rotterdam; tevens begeleidt de trainer-coach de gymnasten tijdens nationale en internationale wedstrijden en evenementen. Als coach ondersteun en begeleid jij de gymnasten die onderdeel uitmaken van het TeamNL-programma net als de andere gymnasten die actief zijn binnen het centrum. Alles met één doel, het beste uit de turners halen.

Lees meer

Waar kan jij op rekenen?

 • Een veelzijdige en uitdagende baan in een dynamische topsportomgeving, waar ook internationale evenementen onderdeel van zijn;
 • Een leuk en gedreven team van collega’s;
 • Salaris: marktconform salaris volgens CAO Sport, schaal 10.

Wat heb jij hiervoor in huis?

 • Een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid;
 • hbo werk-/denkniveau;
 • in het bezit van tenminste een niveau 4-trainerslicentie turnen heren;
 • volledig commitment op het topsportprogramma;
 • je bent communicatief vaardig;
 • je hebt ervaring met het werken met talenten en topsporters;
 • je ontwikkelt jezelf continu om het beste uit jezelf te halen en jij houdt jouw kennis up-to-date om zodoende prestaties te bevorderen bij jouw gymnasten;
 • Ook ben je in staat om teamverband te werken, en heb je oog voor ontwikkelingen buiten de turnhal die een bijdrage leveren aan het versterken van het turnprogramma.

Enthousiast?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jeroen van Leeuwen, Technisch Directeur, via 06-23179737.
Aanstelling volgt zo spoedig mogelijk. 

Interesse?
Stuur jouw motivatie en CV op naar peno@kngu.nl o.v.v. “Sollicitatie trainer-coach senioren Rotterdam”. 

Trots op werken bij de KNGU
De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) is de oudste sportbond van Nederland. Al 150 jaar houden we ons bezig met een leven lang bewegen. Van gym, turnen, freerunning tot dans, trampoline- en groepsspringen. Van breedtesport tot topsport. Voor jong en oud. We laten ons inspireren door onze (Olympische) sporthelden. Onder de vlag van Dutch Gymnastics werken we samen met 260.000 sporters, 1.000.000 fans, ruim 900 clubbesturen en 5000 trainers-coaches aan een plezierige, enthousiaste, moderne en veilige sportomgeving.