Brons voor Sara van Disseldorp in Marseille

In het weekend van 12 tot en met 14 november zijn drie Nederlandse turnsters afgereisd naar Marseille, Frankrijk om deel te nemen aan de Master Massilia wedstrijd. Een groot toernooi waar meerdere teams per land aan deel mochten nemen. Dit was door het coronavirus na een lange periode weer de eerste echte wedstrijd voor de JOS en OS leden.

Namens Nederland deed het team bestaande uit Casey-Jane Meuleman, Sara van Disseldorp en Zenna van de Lubbe mee. Verder waren ook Italië, Groot Brittannië, Frankrijk, België, IJsland en Monaco van de partij.

De Nederlandse dames wisten als team met een totaalscore van 143.197 als 7e te eindigen op het toernooi. De Italiaanse ploeg ging er met een totaalscore van 159.896 met het goud vandoor. Individueel had Sara zich geplaatst voor de toestelfinales op zondag voor balk en brug. Op brug eindigde ze op de 5e plaats, op balk wist zij met een score van 12.400 het brons in de wacht te slepen!

Sara brons marseille

''Ruis op de achtergrond, veranderingen in het leven, een verwaterd doel, en er tóch weer staan! Het is een kwestie van het proces omarmen, de tijd nemen, en vertrouwen boven zorgen zetten! Deze woorden beschrijven het afgelopen weekend. Ik kijk zeer tevreden terug op dit toernooi.'' Sara van Disseldorp

Toernooi van Combs la Ville
Aankomend weekend staat er een internationaal junioren toernooi op de planning voor de dames. Anita Postma, Else Wind, Céline Kusters, Amina Abaidi, Rebecca Scheffer en Ines van Son komen daar in actie.