DG The Coach keert terug in oktober

Save the date! De tweede editie van Dutch Gymnastics The Coach in 2023 komt eraan en vindt plaats in Rotterdam op zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Dit weekend staat in het teken van inspirerende workshops, interessante lezingen en waardevolle ontmoetingen. In de vorige editie zijn voor het eerst ook clubbestuurders aangehaakt, wat een enorm succes was. Tijdens deze editie zijn ook docenten en juryleden van harte welkom.

Voor trainers-coaches is er een breed aanbod aan bijscholingen op niveau 3 en niveau 4, in totaal 24 scholingen verdeeld over vier dagdelen. Clubbestuurders kunnen op 21 oktober in Rotterdam deelnemen aan de workshop 'vier inzichten voor een goed sportbestuur', en een van de kennissessies 'clubkadercoach', ‘de opleidingsstructuur van de KNGU’ en 'verlonen vrijwilligers en medewerkers'.

Juryleden hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het bijscholingsprogramma van trainers-coaches om technische kennis op te doen voor hun discipline. Voor docenten van trainer-coach- en juryopleidingen is er voor het eerst een speciale kans om te leren en ervaringen uit te wisselen met mededocenten.

Inschrijven
Vanaf begin september is het programma bekend en krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de workshops, kennissessies en bijscholingen. Wil jij dit echt niet missen? Houd deze pagina goed in de gaten.

Meer info