Een streep door de wedstrijden in 2020

Tijdens het persmoment van dinsdagavond 27 oktober, werd door minister de Jonge tussen de regels door gezegd dat we er rekening mee moeten houden dat de huidige maatregelen doorlopen tot in december. Wij hebben daarom besloten een streep te zetten door al onze wedstrijden in 2020. Ondanks dat wij dit enorm jammer vinden, snappen we heel goed dat het in deze onrustige tijden met corona, niet passend is om ondanks alles wedstrijden te willen organiseren.

De eerste online challenges zijn al in het land ontstaan en vanuit de KNGU willen we deze mooie initiatieven stimuleren en delen binnen de Dutch Gymnastics community. Ook zijn we bezig met het verder opbouwen van een online platform waar je als deelnemer een filmpje kunt insturen en je op afstand beoordeeld en/of gewaardeerd wordt. Hier zien we ook voor de verre toekomst en voor ander aanbod (bijv. opleidingen) veel kansen. Meer info volgt zo snel als mogelijk, hou hiervoor onze social media kanalen in de gaten. Tot slot gaan we al wel aan de slag met een concept wedstrijdplanning voor de eerste maanden van 2021.

Heb je ideeën die je wilt delen zowel voor de korte als de lange termijn, deel die dan met ons! Je kunt ons mailen op wedstrijden@kngu.nl