Eerste Your Stage event in Schiedam

Op 9 november vond voor het eerste een Your Stage event plaats in Schiedam. Met maar liefst 160 deelnemers, verspreid over 13 groepen en een variatie aan deelnemers tussen de 6 en 60 jaar oud werd het een fantastische avond. In totaal waren er zeven verschillende disciplines te zien, turnen, dans, rhönrad, chearleading, acrogym, robeskipping en aerial silk. De afwisseling in het programma, de verschillende leeftijden en de verschillende niveaus maakt Your Stage een uniek event waar iedereen een keer aan deelgenomen moet hebben!

Na afloop van het Your Stage event was het enthousiasme bij de deelnemers erg groot. Zo zegt Myrthe Stuit: ‘Wat was het eerste Your Stage evenement hier in Zuid-Holland een feestje! Als een sporter aan een meer dan enthousiast publiek laat zien wat je het liefste doet, omringd door de magie van het theater, dat is één en al genieten. De sfeer was gemoedelijk, de grote ogen van de jongste deelnemers die voor het eerst op zo’n groot podium stonden aandoenlijk en de positieve energie was goed te voelen. Het luide applaus van het publiek voor, na en tijdens elk optreden klinkt nog fijn na in mijn oren. Your Stage, heel graag tot een volgende keer!’

Maar niet alleen Myrthe Stuit was zeer enthousiast over het event. Ook andere deelnemers lieten na het event van zich horen. Hieronder een aantal quotes van deelnemers:

  • ‘Wow, wat heb ik genoten! Your Stage Zuid-Holland was een knaller. Trots op de organisatie en de deelnemers’
  • ‘Gaaf, leuk en mooi’
  • ‘Het was een Wereld Gymnaestrada in het klein! Ik heb genoten’
  • ‘De sfeer was zo bijzonder. Er was geen enkele vorm van competitie, wat leidde tot een positieve vibe voor en achter de schermen, erg bijzonder’

Wil jij samen met jouw groep ook meedoen aan een Your Stage event? Dat kan

Het  eerst volgende  Your Stage staat gepland op 11 januari 2020 in Hilversum. Check hier voor meer informatie. 
In maart is de volgende mogelijkheid bij Your Stage Hengelo op 7 en 8 maart 2020. Check hier alle info over Your Stage Oost. 

101 Your Stage Schiedam