We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Epke's-vak tijdens The Finals

Op zondag 23 juni hoopt Epke Zonderland weer in de rekstokfinale op Dutch Gymnastics - The Finals in een overvol Ahoy te staan! In samenwerking met Campina is er zelfs een Campina Epke's-vak ingericht, met het beste uitzicht op de rekstok! Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze bestel je hier

Met de kaarten voor Campina Epke's-vak ben je natuurlijk verzekerd van een toegangsbewijs voor Dutch Gymnastics - The Finals. 

Dutch Gymnastics - The Finals

Op 22 en 23 juni vieren we de gymsport met hét grote, centrale finaleweekend in Rotterdam Ahoy. Finales in maar liefst 9 disciplines en met ruim 5000 deelnemers.

Op hét sportpodium van Nederland halen de beste gym-, turn-, spring-, en danstalenten alles uit zichzelf voor het nationale eremetaal. Ook het Dance2Demo seizoen wordt groots afgesloten in Rotterdam. De beste dansacts zie je nog een keer terug tijdens een finale optreden bij Dance2Show! Daarnaast zullen er ook verschillende demonstraties te zien zijn van verengingen/groepen die Dutch Gymnastics gaan vertegenwoordigen bij de World Gymneastrada die deze zomer gaat plaatsvinden in Oostenrijk. Naast sport kijken kan je ook zelf je grenzen verleggen op de finale van de Gym Experience. Laat je uitdagen, test een van onze nieuwste items en laat zien wat je kan op het grootste Beweegplein van Nederland.

Programma

Het programma en de plattegrond voor The Finals bekijk je hier.