Gymsport vanaf 1 juli weer mogelijk

De persconferentie van woensdag 24 juni jl. bracht ons het fantastische nieuws dat de binnensport weer open mag vanaf 1 juli. Het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC*NSF is hierop aangepast. Hier vind je de laatste versie, inclusief visuals die gebruikt kunnen worden op jouw accommodatie.  

De aanvullende richtlijnen van de KNGU zijn verwerkt in onze FAQ. Daarmee komt ons aanvullende protocol voor de gymsport te vervallen.  

Beleef de DG Sportzomer
Ga je als club door in de zomerMeld je dan nu aan via dit formulier en profiteer van zomerse voordelen. Mogelijk word je benaderd om jullie verhaal te vertellen of zoeken we je op deze zomer. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt. We zijn nog druk bezig met het uitwerken van nog meer leuke acties. Houd daarom de website in de gaten! 

Vragen 
De FAQ is op 25 juni zoveel mogelijk aangepast met de nieuwe maatregelen, hierbij blijft in het beantwoorden nog steeds de volksgezondheid voorop staan. De FAQ van de KNGU, maar ook die van NOC*NSF, worden met grote regelmaat aangepast op basis van de vragen en informatie, houd deze dus in de gaten. Voor algemene vragen over verantwoord sporten is de supportdesk van NOC*NSF bereikbaar via sportsupport@nocnsf.nl of via Whatsapp 06-82488768.