Unieke kans voor freerunning en dans fans!

Het ISH Dance Collective danssprookje gaat door! Vorig jaar stonden ze samen met het Nationaal Ballet op het toneel. Dit jaar staan de freerunners, breakdancers, skaters en bmx-ers maar liefst twee keer in de Grote Zaal van de Deventer Schouwburg. Naast Modern Samurai op donderdag 4 april speelt het Urban gezelschap op vrijdag 5 april eenmalig ELEMENTS OF FREESTYLE. Deze voorstelling is alleen in Deventer te zien. Met het voordelige combiticket bezoeken leden van KNGU beide voorstellingen voor maar €17,50. Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Modern Samurai, freerunning & breakdance op het hoogste niveau.
Modern Samurai is een echte ISH-voorstelling vol freerunning & breakdance op het hoogste niveau. Marco Gerris laat zich inspireren door de Franse speelfilm Yamakasi uit 2001 waarin een groep jonge sensatiezoekers de benauwde sfeer van de achterstandswijken probeert te ontvluchten door middel van urban sports.

Nog éénmaal te zien in Nederland: ELEMENTS OF FREESTYLE Deventer Schouwburg De Urban Sporters van ISH staan binnenkort op het grootste theaterfestival ter wereld met ELEMENTS OF FREESTYLE. De spectaculaire show met onder andere skate, freerunning en BMX waarmee ISH zeer succesvol urban arts naar de theaters haalde. Bij ons trapt de crew hun internationale tournee af. De ingewikkelde freestyle tricks vliegen je om de oren. Een must-see. 

Donderdag 4 april
ISH Dance Collective
Modern Samurai
Spetterende voorstelling vol freerunning, breakdance en martial arts.
Dans | 20.00 uur

Vrijdag 5 april
ISH Dance Collective
ELEMENTS OF FREESTYLE 
Dans | 19.00 uur

SUPER COMBI DEAL: Bezoek beide voorstellingen voor €17,50
Bestel hier je tickets met korting.