Jump voor je Club!

Partner Jumpsquare Group geeft KNGU-leden korting én zamelt geld in voor clubs

De liefde voor trampolinespringen is logischerwijs waar Jumpsquare Group – het bedrijf achter de Jumpsquare & Jump XL parken – en de KNGU elkaar in vinden. Niet voor niks werken de marktleider wat betreft indoor trampolineparken en de sportbond al sinds medio 2019 samen. En vanaf nu wordt het bezoeken van de trampolineparken helemaal fantastisch! Per bezoek scoren leden van een KNGU-club €1,- korting voor zichzelf én sparen ze €2,- voor de clubkas.

Met jouw club meedoen?
Bij de KNGU aangesloten clubs kunnen zich gemakkelijk bij de ‘Jump voor je Club!’ actie aansluiten. Via de actiepagina van Jumpsquare of Jump XL hoeven alleen de contactgegevens achtergelaten te worden en dan neemt de parkmanager contact op om alles af te stemmen!

Check welke parken bij jou in de buurt liggen!
De actie is per direct van kracht en sowieso geldig voor de rest van dit kalenderjaar. Kun je niet wachten om één van de parken te bezoeken, de korting te scoren én geld voor de clubkas te verdienen? Kijk dan op de pagina van Jumpsquare of Jump XL om te zien welk park bij jou in de buurt ligt.

Promotie maken
Eenmaal contact gehad met de parkmanager? Dan ontvang je een online toolkit met promotiemateriaal om sporters op de club te attenderen over deze actie.