Jumpsquare Group nieuwe partner KNGU

Jumpsquare Group verbindt zich vanaf nu aan de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). De Europese marktleider op het gebied van indoor trampolineparken en de sportbond slaan de handen ineen om trampoline-plezier te bevorderen én veilig springen verder onder de aandacht te brengen. In Amsterdam hebben Roland van Geest (directeur Jumpsquare Group) en Marieke van der Plas (directeur KNGU) handtekeningen gezet onder een contract tot de zomer van 2020 met optie om te verlengen tot medio 2022.

Als reactie op de overeenkomst vertelt Roland van Geest: "Door ons te verbinden aan de KNGU benadrukken we onze status als A-merk. Het is wat mij betreft een partnership tussen twee organisaties die goed bij elkaar passen en ik kan dan ook niet wachten om het te gaan activeren."

Marieke van der Plas licht de samenwerking als volgt toe: "Samen met partners onze sport sterker maken, is de missie van de KNGU. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze samenwerking de Dutch Gymnastics community extra kunnen laten genieten van de mooie trampolinesport. Daarnaast streven we hiermee naar nieuwe ledenaanwas en mogelijke bijbaantjes voor (potentiële) trainers/begeleiders.”

Jumpsquare Group is de organisatie achter merken ‘Jumpsquare’ en ‘Jump XL’. Het bedrijf beschikt over 40 trampolineparken in 5 verschillende landen en is daarmee de grootste aanbieder in Europa.