Lockdown verlengd

Tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari hebben wij te horen gekregen dat de lockdown periode met drie weken verlengd is. Ook de binnensport zal voorlopig nog stilliggen. Maar gelukkig zijn er genoeg opties om actief aan de slag te blijven met jouw sporters.

In het voorjaar hebben wij ontdekt dat buiten gymsporten eigenlijk heel leuk kan zijn. Maar wist je dat het ook in deze winterperiode, met slechter weer, prima kan? Het vraagt om creativiteit én energie. En daar willen wij je graag bij helpen! Neem een kijkje op onze pagina over buiten sporten.

Als extra clubactiviteit kan je ook samen met jouw leden aan de slag met The Clip. In The Clip bundelen we de krachten op de tonen van het nummer I'll get up. De eerste zelfgemaakte video's zijn inmiddels binnen, doen jullie ook mee? Alles wat je nodig hebt staat online op onze website.

Daarnaast worden er op Facebook, in de groep The Crew, heel veel goede ideeën uitgewisseld tussen clubs en trainers/coaches. Meld je aan en deel mee!

Heb jij vragen over wat de maatregelen inhouden mbt de regelgeving. Kijk op onze pagina met veelgestelde vragen. Wij zullen deze i.o.m. NOC*NSF up to date maken.