We zijn druk bezig om deze nieuwe site te voorzien van alle informatie. Het kan dus zijn dat je tijdelijk wordt doorgestuurd naar de oude website. Heb je nog vragen of ideeën? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Loting EK turnen bekend

De loting voor de Europese kampioenschappen turnen in Polen is bekend. De Nederlandse dames zijn ingeloot in de eerste (start op balk) en vierde - laatste- (start aan brug) subdivisie. 

Met drie Nederlandse dames aan de start houdt dat in dat een van de turnsters al in de eerste subdivisie aan de slag gaat. De andere twee turnen in de vierde en laatste subdivisie. 

De heren zijn ingeloot in de eerste (start aan ringen) en derde - laatste -  (eveneens start aan ringen) subdivisie. De zes Nederlandse turners zullen zich dan ook verspreiden over twee subdivisies. 

De kwalificaties van de mannen vinden plaats op woensdag 10 april (subdivisie 1 start om 10:00, subdivisie 3 om 17:00 uur), die van de dames op donderdag 11 april (subdivisie 1 start om 10:00, subdivisie 4 om 18:30 uur). 

De Europese titelstrijd vindt van 10 tot en met 14 april plaats in het Poolse Szczecin. De volledige loting is via deze link te vinden.