Scoor jouw Dutch Gymnastics kleding nu met korting

Dutch Gymnastics leggings, hoody’s, tanktops en shirts. Voor alle fans, sporters en trainers nu met korting beschikbaar in onze webshop. Onze collectie met het logo ‘The Art of Motion’  is nu beschikbaar met 15% korting! Scoor dus voor de DG SportZomer jouw unieke Dutch Gymnastics kleding. Gebruik de code DG15 en ontvang de korting bij het afrekenen.

GZ2A9250

Al een aantal jaren is de samenwerking tussen Craft Sportswear en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) intensief. Tot aan de Olympische Spelen in 2024 kleedt Craft de gymsporters die namens Nederland uitkomen bij internationale toernooien. Clubs kunnen tegen een scherpe prijs kleding aanschaffen bij Craft. Inmiddels hebben de eerste clubs naar volle tevredenheid hun nieuwe tenue bij Craft besteld.

 “We merken dat er veel behoefte is aan hippe en comfortabele sportkleding. Daarbij vindt met name de jeugd het leuk om te laten zien dat ze onderdeel zijn van Dutch Gymnastics. Net als onze topsporters. Iets wat je bijvoorbeeld bij het voetbal al veel ziet. Wie kent er niet iemand met een voetbaloutfit van Ajax of Barcelona”. vertelt Michiel Maas van de KNGU.

Craft
Craft bestaat al ruim 40 jaar en is ontstaan in Zweden. De kledingproducent specialiseerde zich in eerste instantie in zogeheten baselayers, zoals thermo-onderkleding. ,,Daar is in de loop der tijd onder meer wieler- en hardloopkleding bijgekomen, en Teamwear. In Nederland zijn we nu drie jaar bezig met het Teamwear segment. Naast de turnwereld bedienen we onder meer ook volleybal- en handbalverenigingen’’, aldus Pascal Frederiks van Craft, die zelf een verleden heeft als voetbalprof. ,,Ik ben, net als mijn collega’s, ervaringsdeskundige. We onderschrijven persoonlijk het belang van prettige sportkleding.’’