Ticket­verkoop DG The Finals gestart (NKnl)

Op zaterdag 24- en zondag 25 juni 2023 vindt de 11e editie van Dutch Gymnastics The Finals plaats in Ahoy Rotterdam. Dit jaar voor de tweede keer als onderdeel van het NKnl. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Spektakel voor gymsportfans
Ruim 5.000 sporters laten in het weekend van 24-25 juni hun talent zien in strijd om de nationale titel. Het event belooft een mooi en spannend sportfeest te worden. Nu de kaartverkoop is gestart, kunnen gymsportliefhebbers door het hele land hun plek op de tribune zeker stellen.

Kaartverkoop
DG The Finals is ook dit jaar onderdeel van het NKnl, een uniek concept in Nederland waarbij Nederlandse Kampioenschappen van meerdere sporten in dezelfde stad en hetzelfde weekend plaatsvinden. De kaartverkoop verloopt daarom via de website van NKnl.

Koop je tickets

Meer te beleven
Naast alle finales is in Ahoy veel te beleven op 24 en 25 juni. Kijk naar adembenemende optredens van sporter in aanloop naar de Wereld Gymnaestrada, kom in beweging op het grootste beweegplein, scoor handtekeningen van de Nederlandse selectie, neem een kijkje bij de Nederlandse Kampioenschappen van judo en ga op de foto met de Dutch Gymnastics-mascotte Twist.

Partnerprogramma – save the date
Voor relaties en clubbestuurders vindt op zaterdag 24 juni een partnerprogramma plaats. De officiële uitnodiging volgt per mail.

Kom alvast in de sfeer
Bekijk de aftermovie van afgelopen editie om alvast in de sfeer te komen voor komende zomer.