Verenigings­monitor: vernieuwd benchmark dashboard gelanceerd

Het vernieuwde benchmark dashboard is klaar voor de clubs die in 2022 de verenigingsmonitor hebben ingevuld. Hierin kunnen bestuurders hun clubs op allerlei onderwerpen vergelijken met andere clubs. Ze zien bijvoorbeeld of leden van andere clubs minder of meer contributie betalen, hoe andere clubs inkomsten genereren en hoe zij omgaan met onderwerpen zoals ledenbeleid, opleidingen en veilig sportklimaat. Deze informatie kunnen zij onder andere gebruiken voor het (door)ontwikkelen van beleid, focuspunten en acties. Een waardevolle tool!

Het benchmark dashboard is beschikbaar voor alle clubs die in 2022 de verenigingsmonitor hebben ingevuld. De contactpersonen van deze clubs hebben een mail ontvangen met informatie over het activeren van hun benchmark-account. Heeft jouw club de monitor ingevuld maar geen mail ontvangen over het benchmark dashboard? Stuur dan een mail naar marktonderzoek@kngu.nl.

Volgend jaar ook toegang?
Heeft jouw club de monitor in 2022 niet ingevuld, maar wil je wel graag toegang tot het benchmark dashboard? In de maanden mei en juni is er voor alle clubs weer een nieuwe kans om mee te doen aan de verenigingsmonitor.

Wil je meer weten over de verenigingsmonitor of het bijbehorende benchmark dashboard? Kijk dan op deze pagina. Heb je na het lezen van de informatie op die pagina nog een vraag? Neem dan contact op met marktonderzoek@kngu.nl of met jouw accountmanager.