Dance2

Wil jij jouw dansmoves laten zien en tegelijkertijd uitpakken qua thema, muziek en showkleding? Dan is Dance2 het podium voor jou! Dance2 is een recreatief dansevenement voor alle dansgroepen, ongeacht leeftijd en niveau. Je kunt je op verschillende data en plaatsen in het land inschrijven om jouw dans te laten zien. Plezier staat voorop. Aan het einde van het seizoen organiseren we een feestelijk afsluiting, Dance2Show.

Als je meedoet aan Dance2 kies je uit Dance2Demo en Dance2Impress.

Dance2Demo
Deze demo is voor alle groepen die graag een dansoptreden geven voor de ‘fun’, maar niet (per se) willen meedingen voor de landelijke Dance2Show. Je bent (zelf)kritisch en kunt inschatten dat jullie dans ‘gewoon’ erg leuk is, maar wellicht niet in aanmerking komt voor het professionele podium. Bij Dance2Demo blijven de awards wel een onderdeel ter stimulans en waardering!

Dance2Impress
Wil jij wél meedingen naar Dance2Show, doe dan mee aan Dance2Impress. Je hebt werkelijk alles uit de kast getrokken en hebt overal over nagedacht qua uitstraling, kleding en uitvoering en je wilt natuurlijk een award in de wacht slepen. Maar bovenal wil je kans maken om 1 van de 25 dansen te zijn die nogmaals mogen stralen na het Dance2-seizoen. Je beschikt over een zelfkritische houding met betrekking tot je choreografie(ën) en de kwaliteiten van je dansgroep(en). Na afloop van de demo krijg je ook feedback met tips en tops over je dans(en).

Dance2Show
Aan het einde van het Dance2 seizoen is er de landelijke Dance2Show. De mooiste, leukste, schattigste, meest spectaculaire of meeslepende dansen krijgen hier nogmaals een professioneel podium voor een groot publiek. Deze dansen worden geselecteerd uit het aanbod dat bij Dance2Impress getoond wordt. Dance2Show is geen competitie, maar een feestelijke afsluiting van een geslaagd seizoen.