Dansen in de zomer!

Kun jij niet stil staan als je muziek hoort? En dans jij het liefste altijd en overal? En baal je ervan dat er in de zomer geen danslessen zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vanaf 8 jaar kun je je bij ons in Beekbergen tijdens de zomervakantie lekker uitleven. Naast toffe andere zomeractiviteiten, dans je elke dag een paar uur onder de deskundige begeleiding van onze dansdocenten. Tijdens de danslessen is er aandacht voor de ontwikkeling van je dansmoves, maar staat plezier in dansen voorop.  

Er is voor ieder wat wils: van beginners tot vergevorderde dansers. De choreo’s voor de verschillende dansstijlen zijn hip and happening en worden op gave muziek gemaakt. Grote kans dat je dus ook dansstijlen leert, die je nog niet eerder hebt gedaan! Aan het einde van de week is er een spetterend optreden waar jij je danskunsten laat zien aan al je kampgenoten.

Meer info en aanmelden
Ben je enthousiast en kun je niet wachten om je aan te melden? Ga dan naar de website van de Zomerkampen voor meer informatie en meld je aan!