The Clip

Maak samen met jouw club een eigen versie van The Clip en stuur 'm in! 

Je hebt hem misschien al voorbij zien komen op onze kanalen: The Clip. Samen met de hele Dutch Gymnastics community gaan we de uitdaging aan om de erkenning, sympathie en waardering te realiseren die de gymsport verdient. In deze lastige tijd dagen we jullie uit om op afstand toch samen te komen en er met je club iets moois van te maken. In The Clip bundelen we de krachten op de tonen van het nummer I'll get up. Doen jullie mee?

Hoe kun je meedoen?

Roep alle sporters, ouders, bestuurders, trainers etc. op die willen schitteren in de videoclip en ga opzoek naar een creatieveling die al jullie beelden achter elkaar kan zetten. Is jullie eigen clip af? Stuur het bestand dan via WeTransfer naar events@kngu.nl met als onderwerp: [verenigingsnaam] - The Clip.

Stuur jij jullie versie van The Clip op? Dan zorgen wij dat er een Dutch Gymnastics vlag jullie kant op komt! Is jouw clip af? Deel deze op jullie socials en gebruik #dgtheclip en #poweredbyyou. Vergeet niet @dutchgymnastics te taggen! 

Hoe ga je dit regelen?

Wij hebben DG The Clip opgedeeld in vier delen. Deel één en vier zijn voor alle deelnemers (sporters, ouders, bestuurders, trainers etc.), deel twee en drie specifiek voor de sporter. De sporter staat centraal maar kan niet functioneren zonder de juiste personen om zich heen. 

Je wilt natuurlijk van iedere deelnemer goede beelden ontvangen. Om jullie daarbij te helpen, hebben wij een handleiding voor zowel sporters als overige deelnemers geschreven. Hierin vind je álle informatie die nodig is om aan de slag te gaan. Je vindt hier de juiste muziek, uitleg en instructievideo's! Deel deze met je deelnemers, zodat zij precies weten wat ze moeten doen! 

Meer informatie

Handleiding sporters

Handleiding overige deelnemers