Giant Leap van de gymsport

De gymsport in Nederland staat op een kruispunt. Het wetenschappelijk rapport van Verinorm geeft inzicht in de aard en omvang van de misstanden binnen de sport. Hoe confronterend op bepaalde fronten ook, de aanbevelingen geven wel een glashelder inzicht. Het is goed dat daar nu licht op schijnt. 

De KNGU vindt dat alleen terugkijken en leren van het verleden niet genoeg is. We willen de toekomst ook actief vormgeven met herijkte methodes, nieuwe energie en plezier. Natuurlijk met behoud van dat wat al goed gaat. Het doel is om een ​​duurzaam programma te ontwikkelen waar we periodiek op sturen. Dit proces noemen we de Giant Leap van de gymsport, we maken letterlijk een grote sprong voorwaarts. Een sprong in systeem, structuur en cultuur. Op deze pagina volg je de komende periode hoe we varen. 

Goed te weten: Giant Leap richt zich in eerste instanties specifiek op talentontwikkeling & topsport van het dames- en herenturnen. Het gaat hier om de programma's waar we als KNGU 100% grip en invloed hebben. We vertalen dit vervolgens door naar andere doelgroepen en disciplines. 

Ik zoek informatie over

Proces & Tijdlijn

Inspiratie

Nieuws­brieven

Blijf op de hoogte

Ook interessant

Tip ons

Heb jij goede ideen of inspiratie waar we zeker naar moeten kijken?

Methode & Giant Leapers

We werken volgens de Perfect World Methode. Wil je daar meer over weten? Kijk dan hier verder.

Meedoen?

Continu toetsen we aan de uitkomsten van dit onderzoek of we (nog) op koers zijn. Hou jij ons ook scherp?