Opties voor deelnemen

Van 30 juli tot 5 augustus 2023 zal in Amsterdam dit wereldwijde gymsportevenement gehouden worden, waarbij zo’n 20.000 deelnemers aan elkaar de leukste demonstraties laten zien. 

Tijdens de week zijn er verschillende activiteiten waar jij als deelnemer aan mee kunt doen. Voorafgaand aan de Wereld Gymnaestrada moet jij je hiervoor inschrijven en train je samen met andere sporters om de show te oefenen. Kijk in het overzicht met activiteiten waar jij aan mee kunt doen.

Wil jij meer weten over een activiteit? Scroll naar onder en word geïnspireerd door informatie, foto’s en/of video’s per activiteit.

Wil jij meedoen? Schrijf je dan voor 28 februari in, de trainingen starten bijna! Twijfel je of deelname aan de Grote Groepsdemonstratie of de Landenavond iets voor jou en je sportmaatjes is? Meld je aan voor de eerste training op zondag 13 februari van 10.00 - 14.00 uur en kom kijken/meedoen! Aanmelden kan door een mail te sturen naar wgteamnl@kngu.nl

Heb je vragen of wil je eens met iemand praten over deelname aan de WG? Stuur een e-mail naar wgteamnl@kngu.nl.

* Meer info volgt z.s.m.

Grote groepsdemo

Groeps- demonstratie

Nationale avond

Ik zoek informatie over

Kosten

Financiële middelen werven

Belangrijke data

1 september 2021

Start inschrijvingen

De inschrijving voor de Nederlandse deelnemers is geopend!

Inschrijven

13 februari 2022

Start landelijke trainingen

Dit is de eerste landelijke training voor deelnemers van Holland Massaal of de Nationale avond. (Apeldoorn, 10:00-16:30)

28 februari 2022

Deadline aanmelden

De inschrijving sluit voor deelname aan Holland MassaalNationale avond en aanmelding van eigen groepsdemonstraties.

Bekijk de volledige planning