In aanloop naar 2023

Een interview met... 

Op deze pagina lees je het verhaal van verschillende deelnemersgroepen in aanloop naar het Wereld Gymnastreada van 2023 in Amsterdam. 

Young Enthusiastic Seniors

YES (Young Enthusiastic Seniors) is een groep enthousiaste gymnasten die speciaal voor de Wereld Gymnaestrada bij elkaar komen en elke editie weer een divers en vernieuwend nummer laten zien. Het motto is vooral veel plezier maken en wanneer je mee kunt doen aan ‘Nederland in beweging’, is het voor jou ook mogelijk om onderdeel uit te maken van deze demonstratiegroep.

Het hele interview lees je hier

Seniors

The Greatest Show Friesland

In Friesland staat iets heel moois te gebeuren. Nellie en Natasja Hoekstra zullen speciaal voor de Wereld Gymnaestrada de samenwerking opzoeken met Friese sporters om te zorgen voor een unieke groepsdemonstratie. Deze groep is ter gelegenheid van de Wereld Gymnaestrada opgericht en hier zullen verschillende disciplines in terugkomen. Dit belooft een enthousiaste gevarieerde groep te worden!

Het hele interview lees je hier.

The greatest show friesland profielfoto

KDO Apeldoorn

Voor 2023 zal Marianne een choreografie gaan maken op een lekker opzwepend en mysterieus nummer. Op dit moment zit ze nog in een voorbereidende fase, waarin wordt gekeken wie er mee willen en met welke disciplines en verenigingen er samengewerkt kan gaan worden. Het doel is om in ieder geval een gave dansshow neer te zetten in combinatie met andere disciplines. Als dansers zullen sowieso de meiden van de A-selectie van KDO Apeldoorn deelnemen, maar daarnaast is er ruimte voor allerlei andere dansers en sporters om hun talent te laten zien. 

Het hele interview lees je hier.

KDO Apeldoorn