The Greatest Show Friesland

In Friesland staat iets heel moois te gebeuren. Nellie en Natasja Hoekstra zullen speciaal voor de Wereld Gymnaestrada de samenwerking opzoeken met Friese sporters om te zorgen voor een unieke groepsdemonstratie. Nellie geeft aan dat de Wereld Gymnaestrada een echt Olympisch gevoel geeft, waarbij iedereen elkaar aanmoedigt en waarbij alles wat je doet goed is. Het zou haar dan ook super leuk lijken om anderen dit gevoel te laten ervaren.
Deze groepsdemonstratie wordt gegeven door een groep die ter gelegenheid van de Wereld Gymnaestrada wordt opgericht en hier zullen verschillende disciplines in terugkomen, onder andere: streetdance, moderne dans, senioren, acro, turnen dames en heren, ritmische gymnastiek en cheerleaden. De deelnemers kunnen vanaf de leeftijd van 10 jaar meedoen aan deze demonstratie en zo samen Friesland aan de wereld laten zien. Dit belooft een enthousiaste gevarieerde groep te worden!

Plannen voor 2023
Nellie en Natasja zitten vol inspiratie en hebben een plan om Friesland op een creatieve manier op de kaart te zetten met ‘The greatest show Friesland’. Dit belooft een show te worden met alles erop en eraan. De show speelt zich af in een circus, waar een gaaf decor voor wordt ontworpen. In dit decor worden turntoestellen op een creatieve manier verwerkt, zodat het echt een verrassende act wordt. In het circus zullen de verschillende disciplines samenkomen om samen een afwisselende demonstratie neer te zetten. Het Friese thema dat wordt doorgevoerd in zowel het decor als de kleding, zorgt voor eenheid binnen al deze disciplines.

Enthousiast geworden?
De groep zal binnenkort worden samengesteld vol met enthousiaste mensen die een mooi circus weten neer te zetten en daarmee de creativiteit van Friesland laten zien. Ben jij nu enthousiast geworden om aan deze show mee te doen, kijk dan vooral naar de Facebook en Instagram pagina's van The greatest show Friesland en kom via deze weg ook in contact met de groep.
Binnen deze groep wordt ook al nagedacht over de kosten, waarbij gedacht wordt aan het starten van een spaarsysteem en het opvoeren van de demonstratie om geld op te halen. Op deze manier ben je bezig met het optreden en verdien je tegelijkertijd wat geld om deelname te bekostigen.
Nellie en Natasja hebben alles al goed uitgedacht en nu kan het werven van deelnemers beginnen. Dus zie jij het wel zitten om in Friesland te gaan trainen voor deze spectaculaire show? Houd dan alle kanalen van deze groep goed in de gaten, wordt een onderdeel van ‘The greatest show Friesland’ en bereid je voor op het applaus dat je zult ontvangen. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten!