Team grote groepsdemonstratie

Het choreografenteam van de grote groepsdemonstratie stelt zich graag aan je voor!

Margreet

Ik ben Margreet. Wat is het superleuk dat ik een bijdrage kan leveren aan de choreografie van Holland Massaal. Mijn 1e ervaring met de Wereld Gymnaestrada was in 1991, ook in Amsterdam. Als student aan de HALO, vrijwilliger in ALO (huisvesting Nederlandse delegatie). Sinds die tijd bij 6 verschillende edities betrokken geweest. Als sporter, begeleider, choreograaf en toeschouwer! Ik zal me voornamelijk bezighouden met de acrogymnasten. We zullen proberen er een spectaculair optreden van maken, waarbij de gymnasten continue in beweging zijn.  
Als ik niet met de Wereld Gymnaestrada bezig ben, geef ik les op een basisschool en ben actief bij DOS Naaldwijk. Als sinds 1992 geven we Acrogym binnen de club. Deze ervaring wil ik meenemen bij het bedenken van deze choreografie!  
Ik heb er zin in!

Margreet

Dione

Hi ik ben Dione, 21 jaar, en kom uit Apeldoorn. Hier dans ik bij de vereniging KDO Apeldoorn en geef ik ook dansles aan meiden tot 13 jaar. Voor de grote groepsdemo ben ik samen met Kellie de choreograaf voor het dans en masters deel. 

Dione

Kellie

Hi! Ik ben Kellie, 26 jaar en kom uit Apeldoorn. Van kleins af aan dans ik al bij KDO Apeldoorn en heb ik een tijdje aan gymnastiek gedaan. Ik ben al 3 edities mee geweest naar de Gymnaestrada als deelnemer en nu mag ik mee als choreograaf wat ik echt superleuk vind om te doen! Samen met Dione help ik mee aan de choreografie voor de grote groepsdemonstratie voor dans en masters!

Kellie v2

Kyra

Mijn naam is Kyra, ik ben 28 jaar en kom uit Bergen op Zoom. Mijn achtergrond ligt met name binnen de disciplines teamgym en groepsspringen. Hierin ben ik inmiddels ruim 15 jaar actief als coach en de afgelopen 5 jaar ook als coach van de Nederlandse teams richting de Europese Kampioenschappen teamgym. Ik geef daarnaast ook nog training in toestelturnen dames, maar binnen de grote groepsdemonstratie zal ik verantwoordelijk zijn voor het onderdeel springen.