DG

Den Haag of Hoofddorp? WhatsApp of Instagram? GTST of Gossip Girl? Ochtendmens of avondmens? Kirsten staat in 'dilemma's van Kirsten' voor een aantal lastige keuzes.

Ochtendmens of avondmens?
Honderd procent zeker een avondmens! Ik haat vroeg opstaan en heb echt een ochtendhumeur. Het liefste lig ik elke dag tot twaalf uur ‘s ochtends in mijn bed. Vaak krijg ik ‘s avonds meer energie. 

Brug of vloer?
Op dit moment vloer. Brug was altijd mijn favoriete toestel. Maar omdat ik best lang ben geworden is dit nu een stuk moeilijker. Ik merk dat ik sinds een paar jaar wat meer kracht voor vloer heb gekregen en tegenwoordig vind ik het ook leuk om op vloer nieuwe series te oefenen.

Den Haag of Hoofddorp?
Den Haag! Hoofddorp is best saai. Ik kom er wel elke dag maar vaak alleen om te trainen. In Den Haag is het gezellig en er is denk ik veel meer te doen.

Een gezellige lunch of ’s avonds uitgaan?
Allebei leuk. Maar als ik veel moet trainen en in het wedstrijd seizoen zit dan ga ik toch eerder voor een lunch. Is wat minder vermoeiend ;-). 

Feestbeest of thuisblijver?
Ik ben heel lang een thuisblijver geweest. Tegenwoordig probeer ik iets meer te doen met mijn leven en ga ik wat sneller naar verjaardagen of feestjes. Maar over het algemeen zit ik vaker thuis dan dat ik weg ben.

Sneeuw of zon?
Zon, vooral omdat ik dan nog iets van een kleurtje kan krijgen. In de winter ben ik net een spook. Maar van sneeuw word ik ook best vrolijk hoor.

Zingen of dansen?
Zeker zingen! Ik kan niet dansen. Ook niet zingen eigenlijk maar dat vind ik wel veel leuker om te doen.

Een dagje struinen door de stad of online shoppen?
Dan een dagje struinen door de stad. Kom je ook nog eens buiten en uiteindelijk is het qua kleding makkelijker. Online koop ik altijd de verkeerde maten. In de stad kan je passen dus dat is handiger.

Radio of Spotify?
Spotify, ik houd niet zo van reclames dus dan is Spotify beter.

One Direction of K3?
K3! Dat hoort echt bij mijn jeugdsentiment. Mijn droom was vroeger om in K3 te komen. Jammer genoeg nog niet gelukt maar ik zal nog steeds met al hun oude liedjes mee zingen :-). 

Baantjes trekken in het zwembad of zwemmen in de zee?
Baantjes trekken. Ik ben bang voor haaien, kwallen en eigenlijk alle grote vissen die in de zee zwemmen. Doe mij dus maar een zwembad.

WhatsApp of Instagram?
Instagram, ik houd WhatsApp best slecht bij. Af en toe laat ik berichten per ongeluk een paar weken openstaan of open ik ze en vergeet dan te reageren.

Ratten of slangen?
Ratten. Ik heb echt de grootste angst voor slangen. Dus doe mij dan maar liever een rat.

GTST of Gossip Girl?
Gossip Girl. Dit was echt een van mijn favoriete series. GTST heb ik denk ik een seizoen echt gevolgd, maar daarna nooit meer gekeken.

Vergeetachtig of alles tot in detail onthouden?
Vergeetachtig! Ik vergeet heel veel!

Op het strand liggen niks doen of actief bezig zijn?
Op dit moment op het strand liggen en niks doen. Ik denk dat als ik gestopt ben met turnen dit wel zal veranderen. Maar als ik nu vakantie heb dan zorg ik echt dat ik lekker kan uitrusten. 

Rustig of druk?
Ik kan heel druk zijn bij mensen die ik ken of mensen waarbij ik me prettig voel. Ik kan ook heel rustig zijn en zelfs verlegen. Dat heb ik meestal als ik ergens nieuw ben. Tegenwoordig merk ik wel dat ik iets minder verlegen ben en me sneller op mijn gemak kan voelen.

Koken of uit eten?
Uit eten, is lekker makkelijk. Af en toe koken vind ik prima maar uit eten vind ik vaak ook gezelliger.

Liever veel medailles of veel mooie herinneringen?
Herinneringen denk ik. Natuurlijk zijn medailles leuk, maar je wilt ook met een goed gevoel kunnen terug kijken. Dat vind ik denk ik wel belangrijker.

Tijdschriften of boeken?
Boeken, ik lees niet heel veel maar als ik echt een goed boek heb gevonden kan ik daar wel echt van genieten. Ik lees eigenlijk nooit tijdschriften.

Autorijden of met de trein?
Autorijden, ik moet nog wel even mijn rijbewijs halen, maar daar ben ik druk mee bezig. Dus pas maar op! 

Gerelateerd

GZ2A1470
Vrije tijd

De dilemma's van Vera

door DG op 8 januari 2019

2
Vrije tijd
Thuis
Kirsten spotlight
Fit

Dit is Kirsten

door DG op 5 juli 2018

Alle Sport & Lifestyle verhalen